BBdivers koh kood - Koh Chang Diving - Koh koh kood PADI dive centerbb diver on trip advisor

Over BB Divers

BB Divers vijfsterren PADI duikcenter is een internationale duikschool onder Belgisch beleid. Ons duikcenter in Koh Kood is geopend in oktober 2011, BB divers Koh Chang daarentegen bestaat al sinds 2003. BB Divers werd opgericht door Kristel, die op doorreis tijdens één van haar vele reizen verliefd werd op het eiland en de omgeving. Om hier haar favoriete hobby's, duiken en reizen, te combineren in een succesvolle onderneming was een droom die waarheid werd.  Ze bouwde er een professionele duikschool op, die ondertussen gekend staat als één van de beste duikscholen in de omgeving. BB divers heeft een eigen stijl, en daarom komen duikers er ook bijzonder graag. Ze worden er ontvangen, behandeld en opgeleid als vrienden, niet als leerlingen.

Op Koh Kood is het toerisme in opkomst. Het eiland is het nieuwste tropische paradijs in Thailand. Het is dan ook een logische stap dat BB divers zijn grenzen uitbreidt om op deze manier iets nieuws te kunnen bieden aan onze terugkerende klanten. We hebben 2 shops op het eiland: de duikshop in Klong Chao Beach is gelegen naast het Away Resort. De tweede shop is te vinden op het strand in Bang Bao in het Siam Beach Resort.

In 2013 is BB Divers met een derde vestiging uitgebreid naar het eiland Koh Mak, gelegen bij het Monkey Island Resort.

Languages :

padi 5star instructor

We bieden alle PADI opleiding aan

Startend van niet-duiker tot professioneel duiker. Dagelijks zijn er ook plezierduiken en snorkeltochten in een ontspannen sfeer, alles in de heel bijzondere BB stijl. We bieden een goede prijs-kwaliteit, de prijzen zijn inclusief pick-up (westkust van het eiland), drank en maaltijden gedurende de trips en de opleiding, ook inbegrepen zijn een PADI certificaat, een PADI boek, gebruik van alle duikmaterialen, een professionele begeleiding voor plezierduiken en begeleiding door een gediplomeerde instructeur voor cursussen. Er zijn geen verborgen kosten of extra's!
Daarnaast verkopen we ook duikmateriaal, merken als Scubapro, Seac sub, Cressi sub, Oceanic,.... en alle PADI materialen.

Awards

padi five star center, duik opleiding, koh changIn April 2007 werd BB divers erkend als `Vijfsterren PADI Duikschool`. Deze erkenning kwam er vooral dankzij de constante investering in de kwaliteit van de duikschool en de duikcursussen. De belangrijkste doelstelling van BB divers is om tevreden klanten te hebben en uitstekende opleidingen te geven.

 

 

reefcheck, eco diver, safe the reef program In Mei 2007 kregen we de `Reef Check Facility`, omdat we er veel belang aan hechten dat onze duikers het milieu respecteren. Als enigste op Koh Chang kunnen we nu de `eco duiker` cursus geven, zodat onze duikers kunnen meehelpen om het levende rif te helpen beschermen. We werken ook geregeld samen met Nationaal Park projecten of organiseren zelf acties.

 

 

 

five-stars-idc-padi-koh-changIn oktober 2007 startte onze instructeursopleiding of IDC. BB divers is de eerste en enige om IDC te organiseren op Koh Chang. Ondertussen hebben we al heel wat goede instructeurs opgeleid, BB Divers is gespecialiseerd in een heel persoonlijke training met een grondige voorbereiding. De IDC wordt gegeven in samenwerking met John Bolle, een ervaren Course Director die ook in België IDC geeft, ref. www.duikpunt.be

Zie onze IDC pagina voor meer uitleg.

IDC in 2014

1 maart 2014

25 november 2014

IDC in 2015

1 maart 2015

1 november 2015